İSKELE KALIP SEKTÖRÜ 6. KEZ BİR ARAYA GELİYOR

BİZDEN HABERLER

İSKELE KALIP SEKTÖRÜ 6. KEZ BİR ARAYA GELİYOR
29.03.2018

İskele ve Kalıp Fuarı
6. Uluslararası İskele Kalıp Ve Hareketli Platform Teknolojileri İhtisas Fuarı
29.03.2018 - 01.04.2018
İSTANBUL FUAR MERKEZİ - YEŞİLKOY

Sektör profesyonellerinin eksikliklerinin tamamlanması için fırsat oluşturan İskele Kalıp Fuarı, güvenlikli iskele sistemlerini ve inşaatlardaki tüm iş güvenliği ekipmanlarını aynı çatı altında toplamayı hedeflemektedir. Sektörün bütün paydaşlarının bir arada olacağı fuar, en son yenilik ve teknolojilerin yanı sıra düzenlenecek olan sektörel etkinlikler ile önümüzdeki dönemde sektörün en önemli buluşma noktası olacak.

Bu yıl hedef bölge olan Katar ve Afrikadaki pazarlardan gelecek satın alma heyetleri fuar katılımcı firmalarıyla bir araya getirilecek. Aynı zamanda bu fuar, İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü'nün düzenleyeceği zirveye ev sahipliği yapacak Demos Fuarcılığın, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı desteği ile ikincisini düzenlediği ‘İnşaatlarda İş Güvenliği ve Sağlığı Zirvesi’ sektör profesyonellerini aydınlatmak, bilgilendirmek ve yön göstermek amacı ile 29 Mart 2018 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi, Pamukkale Salonunda gerçekleşecek. Zirve’de, Türkiye’de iş kazalarının en çok yaşandığı sektör olan inşaat ele alınacak.

Sektörle ilgili ticari fırsatların içerisinde olmak, marka bilinirliliğini artırmak ve yeni iş birliklerine imza atmak amacı ile gerçekleşecek zirveye ve 6'ncı Uluslararası İskele Kalıp Fuarı hakkında bilgi almak veya davetiye almak isteyenlerin Demos fuarcılığın internet sitesini ziyaret etmeleri yeterlidir.



Top