ROPE ACCESS CHALLANGE 12-13 MAYIS, ROMANYA

BİZDEN HABERLER

ROPE ACCESS CHALLANGE 12-13 MAYIS, ROMANYA
12.05.2018

KayaSafety iple erişim yarışma takımı Skyworks Teknik erişim rehberliğinde Romanyalı iş ortağımız Solo firmasının bu yıl 2. sini düzenlediği uluslararası iple erişim yarışmasına katılarak tecrübelerini paylaşmış ve Doğu avrupadaki diğer meslektaşları ile dostça bir yarışma sergilemiştir.

Solo, Rope Access Challenge yarışmasını özellikle zorlu bir rekabet parkuru şeklinde planlamış ve tüm katılımcıları son derece sıcak bir atmosferde ağırlamıştır.

KayaSafety yarışmacısı İsmail Satılmış ve antrenörü Burak Çatakoğlu, 3 gün boyunca birçok bilgiyi ve tecrübeyi Avrupalı meslektaşları ile paylaşmış ve artık Türk yarışmacılarında iple erişim yarışmalarında bulunması yolunda bir adım daha atmışlardır.

İlk gün gerçekleşen bireysel yarışmalarda yarışmacımız İsmail Satılmış Polonyalı rakipleri ile kıyasıya zamana karşı yarışmış ve tüm iple erişim tekniklerini çok kısıtlı zamanlarda uygulayarak HIZ YARIŞMASI, KURTARMA YARIŞMASI ve DİKEY TIRMANIŞ yarışmalarından güzel puanlar toplayarak sıralamalarda rakiplerine yaklaşmıştır.

İkinci gün ise KayaSafety, Polonyalı meslektaşlarının daveti ile 3 Man adında Polonyalı takım üyelerinden oluşan karma bir takım kurmuş ve 120 kg lik yükü 3D cross hauling manevrası ile istenen pozisyona transfer etmiştir. Tamamı yabancılardan oluşan bu takımda yarışmacımız İsmail Satılmış tüm hünerlerini sergilemiş ve diğer yarışmacılar tarafından da takdir edilmiştir.

Yarışma sonrasında tüm takım üyeleri yine Solo’nun Bran ( Kont Drakula'nın Köyü ) yakınlarında kurmuş olduğu Romanya’nın en uzun ve çoklu Zipline hattında kayarak teknik incelemelerde bulunmuşlardır.

Davetlerinden dolayı SOLO'ya, rehberliğinden dolayı Skyworks' e , Partnerliklerinden dolayı Polonyalı Climbingservice Team üyelerine ve centilmen rekabetlerinden dolayı tüm yarışmacılara teşekkür ederiz.

Top